Inspiration

Minnen

Vill du spara vackra minnen som kan i princip vara vad som helst som ger dig en bra känsla använd då vackra askar.

Vackra askar finns hos nystartade Papp Limited www.papplimited.se, bild kommer snart.

 

 

 

 

 

I stället för blommor

Är du ofta bortrest och tycker att färska blommor bara vissnar eller är du eller någon i din omgivning allergisk mot blommor, ha en färggrann knippe ljusstakar. Dessa fina ljustakar är från www.freemover.se, det är bara att plocka ihop din bukett.

 

 

Kunder berättar

Bajsblöjorna avgör karriären.

Jag har börjat experimentera med feng shui där hemma. En spännande process för ett äkta rothuvud som jag. Jag har haft en feng shui-konsult hemma och nu är hon min ping pong-partner som jag utmanar med frågor som dyker upp.
Mitt karriärområde ligger i hallen och det ska jag boosta lite extra just nu, efter 4,5 års off and on föräldraledighet med tre barn.
Det är bara det att det alltid ligger en massa svarta hundbajspåsar med Heddas bajsblöjor på hallmattan. Såklart att karriären inte riktigt lyfter som den ska då, tänker jag. Bollade den tanken med feng shui-Pia som svarade:

”Se påsarna i hallen att det ännu inte är riktigt dags för den stora karriären ännu utan att när det är dags så är vägen fri ut och in! Och du är ju redan medveten om det.”

Phu. För jag vill verkligen ha en fot kvar hemma med ungarna, samtidigt som karriären lyfter i lagom takt. inga fibersprängningar, tack.

 

 

 

Avkoppling

En härlig gunga POSH SWING från www.monikadesign.se

 

 

 

Från Kraftekonomis blogg.

Lena Gennerud,www.hejdadig.nu,
Skrev så här när jag skulle besöka henne på arbetsplatsen.
Idag ska vi få besök av Pia Isaksson från wind & water på kontoret. Vi ska få en genomgång av vårt arbetsrum för att se hur vi ska inreda enligt Feng Shui – den kinesiska vishetsläran för att få den energi som behövs. När hon skickar ett mail och bekräftar att hon kommer ser jag att det står en mening längst ner. Den är tänkvärd tycker jag, så den kommer här:

”Where intention goes – energy flows”